Consiliul de administrație

Președinte este domnul Ionel Nițu. Este lector universitar doctor și profesor asociat, autor al mai multor cărți, studii și articole de specialitate.

Alaturi de Ionel Nițu susțin acest proiect persoane care profesează în mediul privat sau care și-au desfășurat activitatea în cadrul Administrației Prezidențiale, Ministerului Apărării Naționale sau Ministerului Afacerilor Externe.

Conducerea executivă

Director general este domnul George Scutaru. A avut o îndelungată activitate în Parlament, ca deputat, în cadrul Comisiei de apărare și a fost consilier prezidențial pentru securitate națională.

Consiliul științific

Este un organism consultativ în cadrul New Strategy Center în care activează personalități cu o expertiză recunoscută în domeniu, care s-au alăturat obiectivelor NSC. Apartenența la Consiliul Științific este posibilă și fără a avea calitatea de membru al asociației.

Membri

Persoane care susțin obiectivele NSC și încurajează dezbaterea temelor relevante pentru interesele naționale, atât din perspectiva amenințărilor la adresa securității naționale, cât și din cea a oportunităților pentru dezvoltarea economică a țării.

Criteriile de obținere a statutului de membru:

  1. Susținerea principiilor NSC
  2. Obținerea recomandării din partea a doi membri NSC
  3. Analiza activității (persoane juridice) sau a CV-ului (persoane fizice) la nivelul Consiliului Director NSC
  4. Achitarea taxei de membru
  5. Notificarea oficială privind acceptarea ca membru NSC